Ken je dat gevoel?

Het gevoel dat je denkt dat je je dag niet hebt. Je voelt je hierdoor on­zeker en net op die dag heb je een belangrijke date. En is er iets frustrerender dan dure make-up te kopen maar niet weten hoe je die moet aanbrengen of dat het je toch niet zo goed staat als je had verwacht?

Make-up moet...

Make-up moet je schoonheid laten stralen én iets zijn waarover je gezellig met je vrien­din­nen kunt praten, ideeën en tips uitwisselen. Daarom heb ik in 2012 Events with Friends opgericht. Events with Friends biedt je een brow bar, persoonlijke visagie en (make-up) events, persoonlijk en in groepsverband.
“Ik wil niet alleen dat je bij ons mooi en ontspannen de deur uit gaat, maar ook dat je zelf weet welke make-up het beste bij jou past en hoe je deze het beste kunt aanbrengen.”

Meer weten?

Via deze site geven we je een idee wat er allemaal bij Events with Friends mogelijk is. Mocht je vragen hebben, een toelichting willen of een make-up event willen organiseren voor je vriendinnen of collega’s, bel me dan op 06 120 400 15 of stuur een mail naar jessica@eventswithfriends.nl

Alleen op afspraak:
Business Center BedrijvigeBij
De Juliana

Nicolaes Maesstraat 2
Unit 221b

1506 LB Zaandam
06 120 400 15