We zijn heel blij dat we je weer van dienst kunnen zijn. Uiteraard willen we wel heel zorgvuldig werken om voor jou en voor ons een veilige plek te creëren en hiermee de verspreiding van COVID-19 verder te voorkomen.

We willen je daarom vragen voor je afspraak deze regels goed door te nemen en ze op te volgen.

We werken uitsluitend op afspraak! Ook voor het ophalen van bestellingen of producten. Je kunt geen kinderen, vriendinnen of partners meenemen. Alleen personen die door ons worden behandeld kunnen we ontvangen.

Wanneer je een afspraak bij ons hebt staan en je voelt je opeens toch niet helemaal lekker, laat het ons dan meteen weten. We vragen je met klem het risico dan niet te nemen om toch te komen. We maken een nieuwe afspraak met je zodra je weer helemaal oké bent en we rekenen hiervoor geen kosten. Andersom doen wij dat natuurlijk ook! Heb je griepklachten en/of koorts gehad, dan vragen we je pas een afspraak te maken 2 weken na je eerste dag dat je weer opgeknapt bent.

Bel altijd bij ons aan zodat wij weten dat je er aankomt. Ook als er iemand voor je naar binnen gaat of de deur open is. Je krijgt van ons eerst zeep en desinfectie aangereikt om in de gang, naast onze deur, je handen te wassen en te desinfecteren.

We werken met een mondkapje, een bril en handschoenen en desinfecteren zelfs tijdens je behandeling meerdere keren.

Wanneer we  bezig zijn met de klant(en) voor jou, vragen we je even in de gang  te wachten. Na elke klant zullen wij eerst alles desinfecteren, de tafel, werkplek, de stoel, de deurkrukken, onze gereedschappen, onze penselen enz enz. Wanneer alles helemaal klaar en schoongemaakt is, nodigen wij je uit binnen te komen.

100% Quality Time kan helaas nog even niet. Maximaal behandelen we 2 personen tegelijkertijd. Verder maken wij je met liefde en passie mooi en graag blij. Wij hopen dat je kan blijven genieten van jouw mooi maak verwen moment. Take care gorgeous ❤️ tot snel 💋

Afspraken kan je binnenkort maken met ons online boekingssysteem. We laten je het weten wanneer dit mogelijk is.