Bezoek onze browbar in Zaandam

Ook je wenkbrauwen bepalen hoe je over­komt. Goed gevormde wenkbrauwen maken je gezicht en je uit­stra­ling nog mooier. Je ziet er direct ver­zorgd uit!

Bij Events with Friends word je geholpen door ervaren en gecertificeerde wenkbrauw spe­cia­lis­ten. Bij onze be­han­del­methode wordt er gelet op je uitstraling, de vorm van je gezicht en wordt er niet met sjablonen gewerkt maar speciale meet­technieken. Hierdoor ben jij ver­zekerd van een prachtig resultaat. En dat resultaat zie je binnen 30 minuten.

De Brow Bar van Events with Friends is inmiddels een begrip in Zaandam en om­streken. We zijn blij en trots op onze grote en trouwe klantenkring en hopen jou ook binnenkort te mogen verwel­komen.

Nicolaes Maesstraat 2 – unit 221B
1506 LB Zaandam

Voor het pand waar Events with Friends is gevestigd zijn er voldoende gratis parkeer­plaatsen beschikbaar.

Kies, reserveer en betaal jouw brow behandeling.  Je afspraak ligt in principe vast Heel soms komt het voor dat deze agenda niet helemaal is bijgewerkt, maar dat laten we je dan 48 uur vooraf. We nemen dan contact met je op om een nieuwe afspraak te maken, maar nogmaals dat komt zelden voor.

Mocht je afspraak achteraf gezien niet zo goed uitkomen, dan kan je die ook zelf 48 uur van tevoren kosteloos annuleren en / of verzetten.